verenigingen & stichtingen


Herelsestraat 110 
4726 AH Heerle
e-mail:
[email protected]
Website:
www.berkenveldkpo.nl/voor-ouders/opvang.htm

Stichting TSO de Berk

Op basisschool Berkenveld wordt vanaf begin schooljaar 2014/2015 het overblijven verzorgd door Stichting TSO de Berk. 
Het overblijven is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en voor de bovenbouw op vrijdag.
Met veel enthousiasme zijn er verschillende (vooral) ouders die zich vrijwillig inzetten voor de tussen schoolse opvang op onze school.

Ook het bestuur bestaat volledig uit ouders/vrijwilligers van op Berkenveld schoolgaande kinderen. Voor het coördineren van alle vrijwilligers is er een coördinator minimaal twee dagen per week aanwezig.
Door deze vrijwilligers is het mogelijk om u als ouder tegen lage kosten uw kind(eren) op een gezellige, pedagogische en verantwoorde manier te laten overblijven op Berkenveld.
Met veel zorg wordt er door de vrijwilligers alles uit de kast getrokken om voor alle overblijfkinderen een gezellige, plezierige lunchpauze te creëren. Met o.a. verkleedkist, tenten bouwen, schat zoeken en schminken is het voor iedere dag weer een uurtje feest op Berkenveld.
Niet alleen de kinderen zijn erg enthousiast over het overblijven, maar ook ouders en leerkrachten.

Omdat Stichting de Berk een kleine stichting is en een eigen draai kan geven aan het te bieden concept, past het perfect bij het dorpsimago van basisschool Berkenveld.

Als tussen schoolse opvang ligt voor ons het doeleinde bij een vertrouwde, veilige omgeving waar de kinderen hun lunchtijd met plezier kunnen doorbrengen.
Zoals ook op Basisschool Berkenveld is bij het overblijven bij Stichting de Berk ieder kind welkom en waardevol.

Want tenslotte is ieder kind uniek en mag altijd gewoon zichzelf zijn.