Stamtafel Heerle


Herelsestraat 100 
4726AH Heerle 

Manuela Perinotto: 06-83 13 12 56
e-mail:
[email protected]
Website:
https://www.groenhuysen.nl/Overdag-bij-ons/stamtafel-roosendaal

Stamtafel Heerle

Elke woensdag van 10.00 uur tot 16.00 uur is onze stamtafel in buurthuis De Schalm geopend voor een gezellig gratis kopje koffie met buurtgenoten.

Met de opening van deze stamtafel in wijkhuis De Schalm in de kerk is zorginstelling Groenhuysen een stapje dichterbij de uiteindelijke wens om in iedere Roosendaalse wijk en dorp een stamtafel te realiseren. De stamtafels beogen een ontmoetingsplek te zijn waar ouderen laagdrempelig terecht kunnen voor een praatje, kopje koffie, beweegactiviteiten, workshops of informatie. "Iedereen kan hier doen waar hij zin in heeft’’, stelt coördinator stamtafels Manuela Perinotto van Groenhuysen. "We passen ons aan de wensen van onze gasten aan. "De bezoekers vertellen duidelijk behoefte te hebben aan een informele ontmoetingsplek."

"Ik kwam al vijf jaar in de Buurtkamer die hieraan vooraf ging", vertelt bezoekster Sien van Eekelen. Sien zit gezellig op anderhalve meter afstand met dorpsgenootje Rina Buermans aan tafel. "Vroeger kon je alleen in de ochtend terecht. Nu de hele woensdag tussen 10.00 en 16.00 uur."

Kijk voor een impressie naar onze filmpjes op YouTube.

 Onderstaande foto's zijn gemaakt door Timo Reisiger uit Wouw.