verenigingen & stichtingen


Secretariaat KBO Heerle-Moerstraten

p/a Babs Goorden,
Ekelstraat 22,
4726AR Heerle

T: 06-18670294

e-mail:
[email protected]

KBO Heerle/Moerstraten

De KBO is met 190.000 leden de grootste seniorenorganisatie van Nederland. Wij komen op voor de belangen van senioren. Bijvoorbeeld als het gaat om langer thuis wonen, veiligheid, digitalisering en koopkracht. Daarnaast bieden we onze leden ontmoeting, ondersteuning en aantrekkelijke voordelen.

De KBO is een vereniging met ruim 500 lokale afdelingen waar leden elkaar ontmoeten, activiteiten organiseren en lokaal de belangen van senioren behartigen. KBO Brabant onderdeel van Senioren Netwerk Nederland komt op voor de belangen van senioren in Brabant. 

De KBO is er voor senioren, door senioren. Duizenden vrijwilligers zetten zich in voor elkaar. Ze worden opgeleid om andere leden te helpen bij het invullen van de belastingen, als ouderenadviseur, veiligheidsadviseur of tabletcoach. Vrijwilligers bemensen ook de Service- en Juristentelefoon op het landelijke bureau waar ze de meest uiteenlopende vragen van leden beantwoorden.

Leden krijgen tien keer per jaar gratis het magazine ONS en kunnen profiteren van vele voordelen en diensten van de KBO, zoals kortingen op uitjes, boeken en cd’s, een collectieve zorgverzekering en een energiecollectief.