Sportverenigingen


Sportpark Harella,
Herelsestraat 102,
4726AH, Heerle

06 – 20 86 63 24
e-mail:
[email protected]
Website:
www.hvheerle.nl/tafeltennis/

Tafeltennisclub Harella

Harella is een recreatieve vereniging voor iedereen die ervan houdt om wekelijks in een ontspannen en gezellige sfeer een partijtje badminton of tafeltennis te spelen. Beide clubs zijn zelfstandige afdelingen van handbalvereniging HV Heerle.

Ben je 16 jaar of ouder kom dan gezellig eens meespelen! Wij spelen elke dinsdagavond van 20.15 uur tot 21.45 uur in Sporthal Harella, welke gevestigd is aan de Herelsestraat 106 in Heerle. Met uitzondering van de schoolvakanties zijn er in totaal 40 speelavonden per jaar. Wil je het eerst gezellig een keertje komen proberen? Geen probleem! Wij hebben badmintonrackets en tafeltennisbatjes ter beschikking, zodat je eerst vrijblijvend kunt komen proberen! Hierna mag je tevens vier avonden gratis komen spelen, voordat je definitief besluit om eventueel lid te worden! Naast een volledig lidmaatschap, waarbij je 1 keer per week op dinsdagavond mag komen spelen, hebben wij ook een “half” lidmaatschap. Hiervoor mag je 1 keer per 2 weken op dinsdagavond komen spelen.

Opzet
Tafeltennis is een zelfstandige afdeling van handbalvereniging Heerle. Het is een recreatieve vereniging voor ieder die ervan houdt om wekelijks in een ontspannen en gezellige sfeer tafeltennis te spelen.De vereniging is er voor dames en heren en geschikt voor alle leeftijden vanaf 16 jaar.De vereniging regelt algemene zaken, zoals huur accommodatie, registratie lidmaatschap, contributie-inning en overige financiële zaken. Leden regelen zelf hun activiteiten en andere onderlinge zaken. Contactpersoon hiervan is Mariëlle de Bie. Contactpersoon vanuit de handbalvereniging is Johan Pellis.