Sportverenigingen


Herelsestraat 106
4726 AH Heerle

Telefoon: 0165-714422
Fax: 0165-304390
Mobiel: 06-53343229
e-mail:
perry@nextlevelsports.nl
Website:
www.nextlevelsports.nl

Nextlevel sports Spinning

Wij leveren maatwerk oplossingen op het gebied van Sport & Fitness. Of het nu gaat om individuele of groeps traingingen. Gespecialiseerd in cardio fitness met behulp van de hartslag en/of power [Watt] -meter kunnen wij klantspecifiek een workout op maat maken. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of krachttoename. Voor elke doelgroep is het gewenste resultaat te behalen! KWALITEIT staat bij ons hoog in het vaandel en word met hoofdletters geschreven. Daarom zullen onze instructeurs alle erkende diploma's en certificaten kunnen overleggen m.b.t. het vakgebied waarin hij of zij een training in geeft.

de Schijf van 5Met het body Support programma kunnen wij u op een verantwoorde wijze intensief begeleiden bij het verliezen van gewicht! Door een combinatie van bewegen (sport) en een goede voedingskeuze (eten) is het mogelijk om gewicht te verliezen en dit ook zo te houden. Het volgen van een dieet is dus niet nodig! Gewoon bewust bewegen en eten volgens "de schijf van vijf" van het Nederlands Voedingscentrum. Middels persoonlijk contact wordt wekelijks de vooruitgang "gemeten" waarbij niet alleen het gewicht van belang is. Er zal vooral worden gelet op de "algehele" vooruitgang van de deelnemer. Fitheid is een algeheel begrip en behelst meer dan alleen maar het verliezen van gewicht.
Daarom meten wij dus meer, zoals: Cholestorol, Laktaat, Glucose (bloedsuiker), been, buik, nek, arm en (boven)beenomtrek. Hierbij wordt ook nog maandelijks een Fitheids- en Lenigheidstest afgenomen, waarbij kan worden beoordeeld of het uithoudingsvermogen en flexibiliteit is toegenomen. Voor verdere informatie zie onze site: www.nextlevelsports.nl