Nieuws van Heerle

  • Home
  • Nieuws
  • 2023
  • Vrijwilligersfeest: Roosendaal voor Elkaar LIVE! 2023

Vrijwilligersfeest: Roosendaal voor Elkaar LIVE! 2023

16 april 2023 - Marion Winnink

De gemeente Roosendaal organiseert op zondag 21 mei speciaal voor álle vrijwilligers in de gemeente een feest, omdat een bedankje en een complimentje ten minste één keer per jaar op zijn plaats is! 

Met elkaar hebben vrijwilligers vele uren inzet geleverd om iemands dag wat op te vrolijken, om een tuintje te onderhouden, om bestuurswerk te doen, om een team te trainen, om te helpen in een museum of theater, een boodschapje te doen voor iemand die ziek is, vluchtelingen op weg te helpen, etc., de lijst is eindeloos! Op het oog misschien kleine dingen, maar voor de maatschappij betekenen ze héél veel! 

Er is voor u een leuk programma in elkaar gezet: muziek en optredens, noem het maar op! Sebas &Wes, winnaars van de cultuurprijs Professionele Makers 2022, verzorgen de presentatie op komische wijze. Het thema van de show is "Ik houd van Roosendaal". Vanwege het thema zou het leuk zijn als u iets wits of roods aantrekt, maar dit is natuurlijk niet verplicht.

Bent u benieuwd wie de Talisman 2022 gaat ontvangen? Deze wordt traditioneel tijdens het feest onthuld. Zangeres La Sooph zorgt na het optreden van Sebas & Wes voor sfeervolle muziek in het theatercafé. En er zijn nog een aantal verrassingen!

Programma:
Vanaf 13.00u gaan de deuren van De Kring open en krijgt u een gratis kopje koffie of thee.
Om 13.30u gaat de grote zaal open en om 14.00u start de voorstelling. Zoek op tijd een goede plek!
Vanaf 15.00u tot 17.00u gaat u genieten van muziek in het Theatercafé, kunt u een rondleiding volgen door de Kring of meeswingen in de Pop-Up Dansstudio in de kleine zaal. En er zijn nog een aantal verrassingen! 

Gratis tickets bestellen:
Via de website van Roosendaal voor Elkaar
De ophaallocaties zijn ook via deze link te vinden.

OP = OP