Nieuws van Heerle

  • Home
  • Nieuws
  • 2023
  • Kinderen uit Heerle krijgen ook in 2023 gratis leesboek

Kinderen uit Heerle krijgen ook in 2023 gratis leesboek

13 september 2023 - Leefbaarheidsgroep Heerle

Kinderen uit Heerle krijgen in het kader van de kinderboekenweek ook in 2023 gratis een leesboek.

De Leefbaarheidsgroep Heerle schenkt kinderen in de basisschoolleeftijd die niet op basisschool Berkenveld naar school gaan een gratis leesboek. Dit gebeurt in aansluiting op het initiatief van de oudervereniging van basisschool Berkenveld om leerlingen gratis een leesboek te schenken. In de vakantie thuis lezen in je eigen boek, hoe leuk is dat?

"Wij willen kinderen uit Heerle die niet naar Berkenveld gaan, dezelfde mogelijkheid bieden. Ook voor hen is lezen leuk en belangrijk voor hun  taalvaardigheid. Daar willen we graag een steentje aan bijdragen, zegt Marion Winnink, bestuurslid van de Leefbaarheidsgroep Heerle."

Ouders/verzorgers kunnen uiterlijk zondag 24 september kinderen voor deze actie aanmelden door een mailtje te sturen naar: leefbaarhei[email protected] onder vermelding van Kinderboekenactie 2023.

Vermeldt in de mail van de (voor)naam van het kind, de leeftijd en in welke groep het op school zit. Het kind krijgt dan een gratis boek dat past bij de leeftijd/leesniveau.

Dus, heeft u een kind dat niet op Berkenveld op school zit, laat het ons weten. Kent u iemand met een kind(eren) die niet in Heerle op school gaat(n), vertel over dit initiatief.