Nieuws van Heerle

Super de Buurt Heerle zoekt vrijwilligers

25 juni 2022 - Marion Winnink

Super de Buurt in Heerle wordt volledig gerund door vrijwilligers. Dat gaat hartstikke goed. Zo goed dat er dringend versterking nodig is.

Heeft u een paar uurtjes per week over om samen met andere vrijwilligers de winkel draaiende te houden? Het kan op een vast moment, zodat u verder andere leuke dingen kunt doen. Dat is voor de winkel ook handig in verband met het rooster.

Wat kunt u doen?
U kunt denken aan: brood verpakken, producten goed zetten (spiegelen noemen we dat), controleren of de kwaliteit nog goed is en controleren of er nog voldoende van het product aanwezig is of de kassa bedienen. 

Wilt u eerst meer weten?
Praat dan eens met andere vrijwilligers of met de bedrijfsleiding in de winkel. U zult horen dat u als vrijwilliger in de winkel niet alleen bijdraagt aan een uniek initiatief, maar dat het u ook, los van de waardering, veel voldoening zal schenken en leuke contacten oplevert.

Stagemogelijkheid
Ook scholieren vanaf 14 jaar verwelkomen we graag. Wil je weten wat werken in de winkelbranche inhoudt en of dat iets voor jou is? Kom bijvoorbeeld eens langs op zaterdag en praat met onze zaterdaghulpen. Je kunt ook bij ons stage lopen. Super de Buurt laat je graag kennismaken met de mogelijkheden en de winkel is blij met jouw hulp. Een win-winsituatie dus.

Contact
Mail: [email protected]
Telefoon: 0165 - 820980