Nieuws van Heerle

Zomeractiviteiten in Roosendaal

17 juli 2020 - Marion Winnink

Veel mensen zullen niet op vakantie gaan deze zomer vanwege de gevolgen van Corona. Daarnaast bestaat er na de versoepeling van de coronamaatregelen de behoefte om elkaar weer te ontmoeten. Dat kan!

In de gemeente Roosendaal is er de komende zes weken iedere dag wel iets te doen om elkaar te ontmoeten en om verveling tegen te gaan. Voor alle leeftijden en op vele plekken in de stad en in de omliggende dorpen. Het gaat daarbij  om kleinschalige activiteiten. Uiteraard gebeurt alles volgens de RIVM richtlijnen.

Wethouder Inge Raaijmakers geeft aan dat er voor elk wat wils is. “Het Roosendaalse Zomerprogramma is bedoeld voor iedereen, voor jong tot oud, van kwetsbaar tot vitaal en van stad tot dorp.”

Aan de uitvoering van hetzomerprogramma werken o.a. mee: het bewonersplatform, de buurt- en wijkhuizen, Sport Service Noord Brabant, de Stamtafels, Fameus, Cultuurcompaan, Alwel, Aleco, buurtpreventie, de gemeente Roosendaal en veel vrijwilligers.

Het complete programma is onder de naam Zomerprogramma 2020 te vinden op de website www.wijzijntraversegroep.nl en wordt ook wekelijks gepubliceerd in de rubriek Stadserf van de Roosendaalse Bode. Ook BN de Stem besteedt aandacht aan de diverse activiteiten.