Nieuws van Heerle

Ik vergeet je niet

4 april 2020 - Marion Winnink

Om het eenzaamheidsvirus in de gemeente Roosendaal te helpen bedwingen is organisatie CultuurCompaan samen met CC Bureau voor beeldende educatie een 'community art'-project gestart. Iedereen – jong en oud – wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen. Ga jij ook thuis aan de slag?

Wat moet je doen?

1. Meld je aan via [email protected] of laat iemand anders dit voor je doen als je niet over de juiste middelen beschikt. We ontvangen graag je naam, adres en telefoonnummer zodat we weten waar we de gemaakte kunstwerken kunnen ophalen. Natuurlijk nemen we de privacywet in acht en worden je gegevens niet gedeeld.

2. Hang de flyer of de poster uit de krant of van onze website opvallend voor het raam. Op www.cultuurcompaan.nl/ik-vergeet-je-niet kun je de poster downloaden.

3. De eerste (en volgende) opdracht(en) ontvang je via e-mail en/of in je brievenbus. De opdracht wordt uitgelegd en we geven je wat tips en voorbeelden. Alles is uit te voeren met huis-tuin-en-keukenmaterialen. In de mail of brief staat op welke datum het werk opgehaald wordt.

4. Op een aangegeven datum hang je het kunstwerk aan je voordeur en komt een kunstenaar het ophalen. Die gaat het vervolgens verwerken in één kunstinstallatie die we tentoonstellen op het moment dat de maatregelen rondom corona worden opgeheven.

Meer informatie op:  www.cultuurcompaan.nl/ik-vergeet-je-niet.
Voor vragen kun je mailen naar:  [email protected].