Nieuws van Heerle

Rioolrenovatie Torenbaan 3 & 4 mei

26 april 2017 - Marc Meul

Rioolrenovatie in de torenbaan
Binnenkort worden er een aantal riolen binnen de gemeente Roosendaal gerenoveerd, zo ook de riolering in de torenbaan. Om de overlast voor bewoners tot een minimum te beperken, is er gekozen voor renovatie (relining), een werkwijze zonder langdurige graafwerkzaamheden. Het riool wordt aan de binnenzijde van de buis voorzien van een nieuwe kunststof binnenbekleding. Zo kan de riolering weer zo’n 50 jaar mee!

Mogelijke overlast door de werkzaamheden
De werkzaamheden zullen plaatsvinden op 3 en 4 mei 2017. Tijdens de werkzaamheden zal de Torenbaan afgesloten zijn voor het doorgaand verkeer vanaf de Herelsestraat tot de Lindestraat
Bewoners van de torenbaan worden voor de start van de werkzaamheden door onze aannemer geïnformeerd over wat er op die dag van de bewoners wordt verwacht ten aanzien van het gebruik van douche, toilet en bijvoorbeeld wasmachine.

Verkeersmaatregelen
Indien de straat tijdelijk is afgesloten voor de werkzaamheden, worden er omleidingsborden geplaatst voor het verkeer. U kunt dan ook niet uw auto voor de deur parkeren. De woningen blijven wel bereikbaar te voet en per fiets.

Nadere informatie rioolrenovatie (relining)
Als u wilt weten wat de werkzaamheden precies inhouden en/of hoe zo’n rioolrenovatie in zijn werk gaat kunt op de website van onze aannemer Insituform BV te Zoetermeer meer informatie vinden. Op www.insituform.nl/bewoners staat dit zeer goed omschreven.

Vanaf dinsdag 25 april 2017 is de informatie incl. tekeningen ook terug te vinden op www.roosendaal.nl/wegwerkzaamheden