Instanties


Anika Kerstens

Telefoon:
0165-546613
e-mail:
[email protected]
Website:
https://dekruisvereniging.nl/

Wijkzuster

De wijkzuster is het aanspreekpunt op het gebied van zorg en welzijn in Heerle. U kunt met alle vragen over welzijn, zorg en wonen bij haar terecht. Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Of maakt u zich zorgen over iemand anders? De wijkzuster kijkt samen met u welke ondersteuning het meest geschikt is en schakelt de juiste instantie in. dit kan hulp van de thuiszorg zijn, maar ze kijkt ook verder. Bijvoorbeeld naar hoe uw buren, familie, vrijwilligers of welzijnswerkers in uw omgeving een handje  kunnen helpen. 

De wijkzuster werkt vanuit de coöperatie: Wijkzuster West-Brabant. Zij is in dienst van één van de coöperatiepartners DAT, Stichting Elisabeth, Surplus, tanteLouise-Vivensis of TWB Thuiszorg met Aandacht. Desondanks heeft zij een onafhankelijke rol. Zij kan dus ook, op verzoek van de klant, andere zorgaanbieders inschakelen.

De wijkzuster voor Heerle is: Anika Kerstens. Zij is 24 uur per dag bereikbaar. U heeft geen zorgindicatie of eigen bijdrage nodig om een afspraak te maken.