Heerl'k Halloween

Heerl'k Halloween

31 oktober 2020 18:30 - 20:30

Deze activiteit is niet meer weg te denken van Heerle. Heerl’k Halloween is al jaren een drukbezochte activiteit. Heel de regio komt griezelen in Heerle.

Met een groep vrijwilligers maar vooral met heel Heerle maken we er een grandioze groots Halloween evenement van. Heerl’k Halloween is altijd op 31 oktober. Iedereen kan starten bij één van de kramen van Heerl’k waar ze een kaart op kunnen halen. Hierop staan precies de plaatsen waar alle deelnemers langs kunnen gaan. Er is geen vaste route. Inwoners van Heerle kunnen zich aanmelden wanneer de deelnemers langs mogen komen om deelgenoot te worden van jullie creatie/toneelstuk of iets dergelijks. Wanneer je je aanmeld kom je op de kaart erbij. Op de kaart staat ook de gradatie aan of iets super eng is of dat er met kleine kinderen gerust langs gegaan kan worden. Huizen waar een kaars voor de deur staat doen ook mee met Heerl’k Halloween, hier mag ook aangebeld worden.

Verkeersregelaars staan op verschillende punten in het dorp om iedereen te attenderen om rustig te rijden en om eventueel een parkeergelegenheid aan te wijzen. Iedereen is welkom, aanmelden om de route te lopen is niet nodig en deze activiteit is geheel gratis. Verdere informatie is te vinden op facebook en voor vragen verwijzen wij u door naar info@heerlkheerle.nl.

 

Bekijk hier de foto's uit 2017.