Nieuws van Heerle

Tijd van je leven

31 juli 2021 - Marion Winnink

Bent u 70+? Heeft u zin om iets nieuws te leren, mensen te ontmoeten en samen creatief aan de slag te gaan met kunstenaars uit de buurt. Dan is hier uw kans! 31 augustus starten we met ‘Tijd van je leven’. Zes weken lang, elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur een nieuwe uitdaging. Hoe leuk is dat!

 'Tijd van je leven’ is een project voor iedereen. Dus ook voor mensen die zichzelf misschien niet zo creatief vinden. Of voor mensen die het moeilijk vinden om nieuwe contacten te leggen of eropuit te gaan. Gun uzelf deze kans, het levert u veel leuke en nieuwe ervaringen op.

 We beginnen met een gratis ontmoetingsdag. Tijdens deze gezellige dag (met muziek, theater én een lekkere lunch) krijgt u alle informatie over ‘Tijd van je leven’. Ook maakt u kennis met de mensen die meewerken aan dit project. Als u interesse heeft, kunt u zich aan het eind van de dag opgeven om mee te doen.

 Nieuwsgierig geworden? Laat u verrassen en meld u uiterlijk 24 augustus aan voor de ontmoetingsdag. Deze is op dinsdag 31 augustus van 10.00 tot

15.30 uur in het Cultuurhuis Bovendonk, Bovendonk 111 in Roosendaal. Let op: aanmelden is verplicht in verband met de Corona-regels.

U bent van harte welkom!

Meer informatie:
Heeft u vragen, of wilt u zich aanmelden? Neem contact op met één van de projectleiders:

  • Heidy de Mol / GGD West-Brabant (t/m dinsdag 24 augustus): [email protected] of 06 - 42337159
  • Angela Schulz / GGD West-Brabant (vanaf woensdag 25 augustus): [email protected] of 06-43652719

Bekijk de website www.tijdvanjeleven.com voor meer informatie.