Het nieuws uit 2015

Sportmiddag voor ouderen

23 december 2015 - Bas van Eekelen

Waar: sportzaal Harella in Heerle.
Wanneer: vrijdagmiddag 15 januari.
Hoe laat: van 13.00 tot 16.30 uur.
Entree: gratis
Kleding: sportieve, gemakkelijk zittende kleding en sportschoenen.
Motto: BEWEGEN IS GEZOND!

De K.B.O. Heerle-Moerstraten, Nextlevel Sports en de handbalvereniging Heerle organiseren gezamenlijk een middag vol sportactiviteiten speciaal voor ouderen om het nieuwe jaar sportief te beginnen. Het programma is te doen voor iedereen: ieder op eigen niveau, iedereen kan meedoen aan de onderdelen die hij of zij wil. Neem een pauze als u daar aan toe bent! Van 13.00 tot 13.30 uur is er inloop met een gratis kopje koffie of thee. Vervolgens is er een gezamenlijke warming up.

Daarna start een sportcircuit in 5 rondes. De onderdelen hiervan zijn soms inspannend, soms rustig, maar iedereen kan steeds op eigen niveau meedoen. De sportonderdelen zijn: dynamic tennis, spinning, actief+ (ouderengymnastiek), biljarten en dansen. Er zijn instructeurs en begeleiders aanwezig bij elk onderdeel. Na de eerste 3 rondes is er een pauze met weer gratis koffie en thee.

Om iets voor half 5 wordt deze sportieve middag afgesloten met een gezamenlijke cooling down. Kom en doe mee: het is gezellig, ontspannend, er zijn leuke onderlinge contacten èn: het is zo belangrijk om ook in 2016 gezond en fit te blijven!

Wij hopen op veel deelnemers, opgeven van tevoren hoeft niet, zorg dat u tussen 13.00 en 13.30 uur in Harella bent.

Prettige feestdagen en graag tot 15 januari in Harella!