2022

World CleanUp Day in gemeente Roosendaal

17 september 2022 00:00 - 23:59

Op zaterdag 17 september 2022 is het weer zover! Dan wordt weer de World Cleanup Day georganiseerd in Roosendaal voor verenigingen, scouting, organisaties en vrijwilligers!

Deze dag staat volledig in het teken van het opruimen van zwerfafval. Wilt u meedoen? Meld u dan voor 1 september 2022 aan via het online invulformulier

Een veilige, schone en leefbare woon-, werk- en schoolomgeving willen we allemaal

De gemeente Roosendaal verzorgt de openbare ruimte, maar kan dat niet alleen. Om onze gemeente schoon te houden hebben we de hulp nodig van iedereen. Zo draagt iedereen zijn steentje bij aan een schone leefomgeving en kunnen we samen trots zijn op onze gemeente.

Wij nodigen u uit om op zaterdag 17 september 2022 mee te doen!

Deze dag is dus een mooi moment om de omgeving van uw vereniging, scouting of organisatie weer eens grondig onder handen te nemen. In verband met de corona-veiligheid geven wij u hierbij de link met de nodige tips:

https://www.nederlandschoon.nl/preventiemaatregelen-corona

Als u meedoet, meldt de gemeente u aan op de website van 'Supporter van schoon' en zorgt ervoor dat u de benodigde materialen krijgt. Daarnaast haalt de gemeente het ingezamelde vuil aan het einde van de dag op en verwerkt zij het.